Loopbaan

 

Consultancy beheersysteem - 2011 en 2012

Binnen een groot consultancy bureau in de technische automatisering heb ik mij ingezet om verbeteringen door te voeren aan het interne beheersysteem om de voorziene groei van het bedrijf te kunnen ondersteunen.

 

Documentatie van MTM2 - 2011

MTM2 is het systeem waarmee het wegverkeer wordt geregeld door Rijkswaterstaat. Ik heb meegewerkt aan het opstellen van nieuwe documentatie voor MTM2.

 

Onderzoek naar recommender systemen - 2010 en 2011

Wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van recommendatie systemen. Recommendatie systemen genereren aanbevelingen van zaken die overeenkomen met de voorkeuren van gebruikers. Een goed voorbeeld hiervan is het systeem op amazon dat boeken aanbeveelt op basis van eerdere aankopen.

 

Het realiseren van een webportaal - 2010

Binnen dit project heb ik een team van programmeurs en analisten aangestuurd die een webportaal gerealiseerd hebben voor een Nederlands bedrijf dat kleding met persoonlijke opdrukken vervaardigt.

 

Een beheersysteem voor het CBS - 2008 en 2009

Voor het Centraal Bureau voor de Statistiek heb ik meegewerkt aan het realiseren van een nieuw beheersysteem voor de publicatie van statistische gegevens.

 

Een nieuw belastingsysteem - 2006 en 2007

De gemeentelijke belastingdiensten van Den Haag en Rotterdam zijn een gezamenlijk project gestart om een nieuw systeem te realiseren voor de ondersteuning van hun activiteiten. In het kader van dit project heb ik technische ontwerpen opgesteld voor het nieuwe systeem.

 

@VO - een systeem voor de middelbare scholen - 2001 t/m 2005

Binnen dit uitvoerige project heb ik in verschillende rollen meegewerkt aan de automatisering van de Nederlandse middelbare scholen. Een van de grote uitdagingen van dit project was het overzetten van de gegevensbestanden van ruim 200 scholen naar het nieuwe systeem. Na afloop van dit project was @VO het populairste schooladministratie systeem van Nederland.

 

Online learning - 2001

In dit project heb ik technische ontwerpen opgesteld voor een online learning systeem voor de bankenwereld.

 

Een website voor beleggers - 2001

Binnen dit project heb ik meegewerkt aan de realisatie van een website voor beleggers. Deze website stelde toekomstige beleggers in de gelegenheid om te leren beleggen zonder echt geld in te zetten.

Terug